Fashion

Tips for den perfekte smoking når bruden har ballkjole

0

Det er mye fokus på bruden og hennes antrekk før bryllupet. Etter at hun har gjort sitt valg, ser man nærmere på brudgommen. Valgmuligheten kan virke noe begrenset, men de små detaljene er viktige.

En smoking er ikke en uniform

Bruden og brudekjolen setter tonen i bryllupet. Ballkjolen setter en formell tone, så brudgommen må stille i smoking. Noen ser på smokingen som svært ensformig, og kanskje litt kjedelig. Dette er ikke rett. Det eneste som er helt spikret er at den skal være svart eller i svært sjeldne tilfeller mørkeblå, og du må ha svarte lakksko. Utover dette, står du fritt til å bruke alle mulighetene som sløyfer, magebelte og andre elementer gir.

Jakkeslaget

En klassisk smoking har en sjalskrave. Denne er gjerne i sateng eller silkesateng og skaper en flott ramme opp mot ansiktet. Nyere smokinger åpner for et spisst jakkeslag. Jakkeslagets myke, runde form kan perfekt ta en ballkjoles myke former. Det spisse jakkeslaget kan komplementere en ballkjole med detaljer som en skarpt definert utringing eller et stramt uttrykk.

Sløyfen

En smoking har ikke slips, men en sløyfe. Denne skal brudgommen knytte selv, et slags overgangsritual. Tradisjonelt er det kun en svart sløyfe som gjelder, men dette er ikke lenger skrevet i stein. Noen brudgommer velger å bruke en farge på sløyfen som viser sin personlighet eller fanger opp et viktig fargeelement fra brudens kjole.

En kjapp kikk på ballkjoler i en nettbutikk som JJ’s House viser at farger ikke lenger er utelukket. Slike nettbutikker vil også ha et bra utvalg med tilbehør til smokinger.

En slik liten detalj kan være akkurat det som løfter smokingen et par hakk, men husk det må passe med smokingens andre elementer.

Magebelte eller bukseseler

En smoking skal ikke ha et synlig, vanlig belte. Enten skal linningen og et eventuelt belte skjules av et magebelte eller buksen kan holdes oppe av bukseseler. Begge deler er like akseptabelt. Magebeltet skal ha samme farge som sløyfen. Denne reglen må overholdes. En sløyfe i blått, med et magebelte i blått, tar elegant opp fargevalget i resten av bryllupet.

Noen velger å gå for lysere farger, som rosa eller lilla. Dette er utradisjonelt, men det er fullt mulig. Det viktigste er å tenke at slike elementer skal passe inn med resten av fargene og ikke skille seg ut på en negativ måte.

Lommetørkle

I brystlommen på en smoking, ligger et vakkert silkelommetørkle. Tradisjonelt er dette hvitt. Det skaper en elegant kontrast til smokingens mørke farger. Du kan velge å ta opp noen av bryllupets farger i et slikt lommetørkle, men her må du tenke helheten. Har du valgt å bruke sterke farger på sløyfen, kan det blir for mye med sterke farger på lommetørklet.

Mansjettknapper

I noen familier arver sønnen(e) mansjettknappene fra sin far eller besteforeldre. Dette gjør dem ekstra spesielle. Har du ikke mansjettknapper fra før, kan du kjøp dine egne. Og kanskje starte din egen tradisjon? En smokingskjorte har doble mansjetter. Fargene som passer best er sølvfarget/sort eller sølvfarget/hvit perlemor.

Det er selvsagt også her mulighet til å være kreativ. Glitrer ballkjolen, kan mansjettknappene ta opp noe av dette glitteret. Mansjettknappene kan være store eller små. Pass på så stilen passer med ballkjolens dekorasjon og stil.

Smokingskjorten


I dag er det sjelden du finner smokingskjorter med plissé (mønster). De fleste har enten klassisk snipp eller snipp med knekk. Velg den snippen om passer best med smokingsjakken. Skjorten skal alltid være hvit.

La brudgommens stil skinne

Med små detaljer, kan brudgommen få sin del av oppmerksomheten i bryllupet. Menn føler seg ofte ekstra elegante i en smoking og den kan løfte bruden antrekk. Så det er vel verdt å bruke litt ekstra tid på detaljene for å få den perfekte stilen.

The Top 4 Benefits of A VPN That You’ve Been Missing Out On

Previous article

What is modafinil?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Fashion